Voor wie werken wij?

Werken aan Duurzame Inzetbaarheid is voor iedereen van belang, van kleine MKB-organisaties tot multinationals, het publieke domein en non-profitorganisaties. Onze aanpak kan dan ook in alle branches worden ingezet. Bij organisaties die ‘iets’ met duurzame inzetbaarheid van plan zijn en nog niet weten waar te beginnen tot organisaties die al vele activiteiten hebben ingezet en juist op zoek zijn naar een instrument die de dialoog met de medewerkers ondersteunt. En alles daar tussenin. Ons werkgebied is Noord-Nederland.

Wie zijn wij?

Titia Keuning

Gelukkig zijn wordt 40% genetisch bepaald en 60% door omgevingsfactoren. Gelukkig heb ik goede genen! De omgevingsfactoren kan ik voor een deel zelf beïnvloeden. Eigenaarschap, reflectie op energiebronnen en in dialoog zijn met elkaar hebben een positief effect op mijn (werk)plezier.

Mijn missie is gericht op gedragsverandering, waardoor toegevoegde waarde wordt geleverd aan werkplezier en bedrijfsresultaat.
Mijn achtergrond van arbeids- en organisatiepsychologie in combinatie met bedrijfskunde  is een goede combinatie om met gedrag in organisaties aan de slag te gaan. Aansluiting op de strategie van de organisatie, in dialoog gaan met elkaar, goed werkgever- en werknemerschap en de verbinding maken met HR instrumenten horen daarbij. Werkervaring heb ik opgebouwd in diverse organisaties: trainingadviesbureau, KPN, ArboUnie en als hoofd Arbo binnen Medisch Centrum Leeuwarden en Noorderbreedte.

“Geluk zit voor 40% in de genen”

 

 

Klazien Lanting

Meer info volgt